• Romania
  • English

Prima zi a Festivalului OM BUN – acorduri rafinate de NICU ALIFANTIS & ALEXANDRU ANDRIEŞ

17 Decembrie 2012

Prima zi a Festivalului OM BUN – acorduri rafinate de NICU ALIFANTIS & ALEXANDRU ANDRIEŞ

Promoter: Magic FM
Gen muzical: Folk
Preț: 80/200 lei

Prima zi a Festivalului Naţional de Folk Om Bun oferă prilejul unei întâlniri cu două nume mult aşteptate de publicul bucureştean: Nicu Alifantis & Alexandru Andrieş.

 

Nicu Alifantis impresionează prin varietatea trăilor pe care le stârneşte în rândul publicului, spectatorii considerând adesea că: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emoţiilor, zâmbetelor şi romantismului.”

 

În decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzică pentru numeroase reprezentaţii teatrale şi a susţinut mai mai mult de 4500 de concerte. Printre cele mai iubite melodii din repertoriul său se numără “Emoţie de toamnă,” “Ce bine că eşti,”„Umbra,” „Ploaie în luna lui marte,” “După Melci” sau “Piaţa Romană numărul 9”.

 

 

 

 

Personalitate complexă a scenei româneşti, Alexandru Andrieş este prezent în viața muzicală de peste 40 de ani, a lansat un număr impresionant de albume, a susţinut peste 3500 de concerte şi a fermecat generații întregi cu piesa “Cea mai frumoasă zi.” Muzicianul se manifestă cu succes şi în postura de autor de carte, grafician, architect şi profesor, iar ampla sa activitate artistică a fost recompensată în decursul timpului cu numeroase distincţii.

 

 

 

Seara de 17 decembrie va fi întregită de recitalurile susţinute de Andrei Păunescu & trupa Totuşi, Florin Săsărman şi Walter Ghicolescu.

 

Programul celorlalte două seri este următorul:

 

18 decembrie:

Ducu Bertzi

Victor Socaciu

Ada Milea

Vali Şerban

Cătălin Stepa

 

19 decembrie:

Vasile Şeicaru

Evandro Rosetti

Doru Stănculescu

Adrian Ivaniţchi

Adrian Sărmăşan

 

Rolul de amfitrion al evenimentului va reveni unei alte voci îndrăgite a folkului autohton: Maria Gheorghiu

 

Pentru Festivalul Naţional de Muzică Folk Om Bun, găzduit de Teatrul Nottara, se pun în vânzare bilete valabile pentru o zi, în valoare de 80 RON şi abonamente valabile pentru toate cele trei zile, în valoare de 200 RON.

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER