• Romania
  • English

Eveniment: Praetor a€“ Nomad ( Lansare oficiala @ Silver Church)

27 Februarie 2011

Praetor – Nomad ( Lansare oficiala @ Silver Church)

Praetor – Nomad ( Lansare oficiala @ Silver Church)-- Pe data de 27 februarie, in clubul bucurestean Silver Church, va avea loc lansarea oficiala a albumului de debut a lui Praetor, intitulat „Nomad”. Pe langa Praetor, la acest eveniment vor mai participa, ca invitati Jhivago, Butch, Zeppelin, Sangre si Dj Undoo. Warmup-ul si afterparty-ul vor fi asigurate de Truth si Deez. Intrarea se face incepand cu ora 21.00 si pretul biletului este de 15 lei. La sfarsitul anului trecut Praetor, membru al formatiei Veritasaga, a revenit in atentia publicului cu un nou material. Inca de la inceput albumul, numit „Nomad”, a avut parte de un concept diferit, acesta fiind oferit publicului la download gratuit prin intermediul site-ului oficial (www.praetor.ro). In mai putin de trei luni de la lansare, acesta a fost dezcarcat de peste 5000 de ori. Piesa „Eu, orasul si castile”, ce este inclusa pe „Nomad” si a avut parte si de videoclip, a fost primita cu entuziasm de publicul de gen din Romania. Inainte de lansarea din Bucuresti, Praetor va sustine mai multe concerte de promovare a albumului „Nomad” in Galati (11 februarie - Club Zodiar), Constanta (12 februarie – Club Heaven’s Hell), Sibiu (18 februarie – Flying Time Pub) si Iasi (20 februarie – Dublin Pub).
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER