• Romania
  • English

PopUp Dinner @ SubSol Bar

06 Februarie 2014

PopUp Dinner @ SubSol Bar

Preț: 60 Lei

PopUp Dinner @ SubSol Bar

 

PopUp Dinner & SubSol Bar
Str. Demetru Dobrescu, nr. 5
(Cladirea Uniunii Arhitectilor din Romania)
6 februarie / ora 20:00
30 locuri / 60 ron pers
-------------------------- ---< pentru detalii : click See More>--------------------- --
Exista o cladire in Bucuresti care nu se lasa nefotografiata sau sa nu capteze atentia trecatorilor, cel putin asa credem noi. Aceasta cladire este sediul Uniunii Arhitectilor din Romania. Combinatia de casa veche si constructie moderna ni se pare fabuloasa, de aceea ne si place atat de mult.

Motiv de bucurie cu atat mai mult fiindca la parterul si subsolul constructiei se afla acest bar unde vom organiza cina.

Despre SubSol Bar :
Cultura, istorie, vechi si nou - elemente ce se imbina armonios, SubSol Bar este un local care îmbină decorul minimalist cu o atmosferă artsy, unde poţi găsi o largă selecţie de vinuri, cocktailuri, specialităţi de cafea, ceaiuri şi long drinks.
https://www.facebook.com/barsubsol
http://www.subsolbar.ro/

De atmosfera ambientala se va ocupa Bica, pe care poate il stiti de la PopUp Dinner Halloween prima editie, de pe www.nicecream.fm sau de la diferite party-uri unde pune muzica.

http://www.mixcloud.com/bicaradu22/bica-nicecreamix-wwwnicecreamfm/
https://soundcloud.com/bica

Pentru aceasta editie, Irina ne pregateste ceva foarte interesant ca starter pentru meniul ales. Va lasam sa descoperiti mai jos:

✔ Starter
Supa LASAGNA
sos Sriracha disponibil

✔Main
Quiche cu sparanghel, rucola, fistic, mazare si branza de capra alaturi de salata de andive cu clementine, rodii si rucola

✔ Dessert
Tort Tiramisu (care ii iese Irinei fabulos)

Pentru aceasta editie, optiunea vegetariana nu poate fi disponibila, decat daca inlocuim lasagna cu un alt preparat (aceasta avand carne). In functie de numarul d ecereri, vom analiza acest aspect. In orice caz, in momentul rezervarii, va rugam sa mentionati "optiune vegetariana" si numarul de portii, multumim.

Consumatie de la bar

Ca deobicei, Zetea ne va insoti pe acest drum culinar, iar cei ce nu au descoperit deja calitatea si gustul deosebit, o vor face cu siguranta. Degustare Zetea din partea casei (sugeram consumul cu masura, provoaca "dependenta", atat de buna este)

www.zetea.ro

30 locuri / 60 RON de pers
-----------------------------------------------------------------------------------------------
☛ Confirmarea prezentei este necesara pentru a participa la cina. Prezenta se face doar pe baza de rezervare telefonica sau mail (care sa contina numele complet si numarul de telefon). In caz contrar, locul ramane liber pentru a fi ocupat de catre alta persoana :)

✆ RSVP : 0726.748.978
✉ vreau@popupdinner.ro
✉ facebook.com/popup.dinnerB
www.popupdinner.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER