• Romania
  • English

Eveniment: Pony Pony Run Run - Live concert

24 Februarie 2011

Pony Pony Run Run - Live concert @ The Silver Church

Joi, pe 24 februarie, de la ora 22.00, in clubul The Silver Church din Bucuresti va concerta trupa electro/power pop Pony Pony Run Run din Franta. Intrarea la concert este libera, evenimentul fiind oferit de Institutul Francez din Bucuresti. "Acest trio electro francez confirmă ceea ce bănuiam - deseori francezii fac un synth-pop englez mai bun decât noi" (Paul Lester / The Guardian - 12/08/2009) Începând cu 2009 și cu lansarea primului album, acești 3 artisti originari din Nantes sunt pretutindeni: generice tv, publicitate, radio... Fenomenul Pony Pony Run Run este imposibil de ignorat! Iar premiul de la Victoire de la Musique, categoria "Artiste révélation du public" i-a propulsat la rangul de "senzaţia anului" 2010. Fenomenul nu cuprinde doar Franța, ci toată Europa : aveau concerte și turnee cu trei ani înaintea primului lor single: «Am avut 120 de spectacole, de la Brest la Varșovia, trecând prin Benelux, Germania, Spania, Olanda, Republica Cehă, Elveția, Italia, etc. Ne-am format din mers. Acest lucru ne-a dat o coeziune, și ne-a consolidat în ideea că muzica este internațională, accesibilă tuturor, prin niște coduri care ne par universale». Sunetul lor electro rock, pe bază de power pop și influențe ale anilor '80 a sedus milioane de fani: cei de la Pony au clar hitul în sânge. Primul lor album («You need Pony Pony Run Run» / Wagram) combină riff-uri energice de chitară cu ritmul anilor '80 într-o direcție dancefloor, influențele lor parcurgând muzica pe care au crescut, de la Nirvana la 2unlimited! O diversitate care justifică comparația dintre Pony Pony Run Run și frații lor mai mari Justice sau Draft Punk. Cei de la PPRR acuză o dependență de live...și nu mai este o surpriză că se vorbește despre ei ca opening act pentru concertele Madonnei!... este momentul să-i descoperim, pentru că fenomenul se anunță de amploare... Myspace: http://www.myspace.com/ponyponyrunrun Facebook: http://www.facebook.com/ponyponyrunrun Intrarea este liberă prin amabilitatea Orange Romania şi a Institutului Francez din Bucureşti, organizatorii acestui eveniment (site oficial www.institut-francais.ro) După concert, vă invităm la afterparty-ul oficial al evenimentului, o bună ocazie de a cunoaşte toţi membrii trupei în persoană, de a socializa cu ei sau cu prietenii tăi şi a dansa pe muzica bună a petrecerilor noastre obişnuite.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER