• Romania
  • English

Poiana Urbana 2013 la Bucuresti

04 August 2013

Poiana Urbana 04.08.2013

Vara aceasta, Piata Universitatii se va transforma in sediul central al distractiei din Bucuresti. Poiana Urbana, editia a II-a, va deveni principalul pretext de socializare si relaxare pentru toti bucurestenii, care se vor putea bucura impreuna de un oras care respira distractie si care, pentru al doilea an consecutiv, aduce vacanta mai aproape de casa. 

Cea de-a doua editie a proiectului Poiana Urbana se va desfasura in perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, in Piata Universitatii din Bucuresti, la “Statui”, si va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie si multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucurestiului intr-un spatiu de vacanta. Fiecare sfarsit de saptamana din aceasta vara va fi marcat de evenimente speciale si de concerte sustinute de unii dintre cei mai apreciati artisti romani, ce se vor desfasura de joi pana duminica, între orele 21.00 si 23.00. 

Poiana Urbana este un eveniment de mari proportii, care isi propune sa incurajeze folosirea spatiilor publice in scopuri culturale si recreative. Timp de trei luni, bucurestenii isi vor putea da intalnire la umbra teraselor amenajate in Piata Universitatii, intr-un decor de vacanta. Accesul la toate evenimentele este liber, iar publicul asteptat este de peste 50.000 de persoane. 

Editia 2012 a avut loc in Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi si a inclus: 105 concerte, 30 de piese de teatru, 180 de ore de animatie stradala si peste 20 de filme. Printre evenimentele de anul trecut: concerte KUMM, Les Elephants Bizarres, Moonlight Breakfast, Toulouse Lautrec, The MOOoD, Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, O.C.S. Poetrip, TiPtiL, Blue Nipple Boy, Butterflies in my Stomach, Byron, Luiza Zan, dar si Noaptea Alba a Filmului Romanesc sau Bucharest Reggae Weekend. 

Mai multe informatii in curand.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER