Paul Gilbert revine în România! 31 martie @ Hard Rock Cafe

31 Martie 2013

Paul Gilbert revine în România! 31 martie @ Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Gen muzical: Rock
Preț: 80/140 lei

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la București într-un spectacol extraordinar, așa cum ne-a obișnuit. Phoenix Entertainment îl va readuce pe scenă pe membrul Mr. Big în data de 31 martie la Hard Rock Cafe.

Apreciat pentru tehnica sa desăvârșită, Paul Gilbert și-a descoperit pasiunea încă de la vârsta de 5 ani, când părinții lui i-au dăruit o chitară și un amplificator de jucărie. La 15 ani, cânta deja într-o formație, iar mai târziu s-a făcut cunoscut publicului larg prin intermediul trupei Racer X. În 1988, pune bazele celebrei formații Mr. Big, alături de Billy Sheehan, Pat Torpey și Eric Martin, împreună cu care a cucerit întreaga lume. Piese precum „To be with you”, „Just take my heart” sau „Take cover” rămân piese de referință în istoria rock-ului.

Activitatea muzicală a lui Paul Gilbert a numărat colaborări cu artiști precum Mike Portnoy, Neal Morse sau Gary Cherone, dar și o fructuoasă carieră solo ce cuprinde 12 albume de studio.

În 2013,  Paul Gilbert își promovează ultimul său album, „Vibrato”, lansat în 2012, pe care Mike Portnoy l-a inclus în topul celor mai bune albume apărute anul trecut. La realizarea materialului și-au adus contribuția nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux și Emi Gilbert. „Vibrato” este un mix eclectic de rock, jazz, blues și prog-rock în care Gilbert își etalează și calitățile vocale, pe lângă cele instrumentale. Materialul iese din tipar obișnuit al albumelor scoase de chitariștii de top din lume și reprezintă o adevărată revelație în domeniu datorită stilului său îndrăzneț și original, ceea ce îl atestă încă o dată pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai mari muzicieni ai planetei.

Paul Gilbert face parte din galeria marilor chitariști și este recunoscut drept un virtuoz al chitării, prin prisma versatilității și complexității sale muzicale. Paul Gilbert – live la Hard Rock Cafe București, un eveniment recomandat tuturor iubitorilor muzicii bune!

 

Biletele sunt disponibile la prețurile de 140 (cu loc la masă) și 80 de lei (în picioare) , prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la Hard Rock Cafe și online, pe www.eventim.ro.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER