>
 • Romania
 • English

evenimente: Paul Anka la Sala Palatului in Sala Palatului pe 30 Ianuarie 2016

30 Ianuarie 2016
Paul Anka la Sala Palatului
 

Paul Anka la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 245 LEI

Paul Anka, cel mai șarmant artist din toate timpurile, revine în București pentru a susține un concert alături de Big Band-ul său în forma unei seri pline de nostalgie și magie pe data de 30 ianuarie 2016, la Sala Palatului, București.

Născut pe 30 iulie 1941 într-o familie unită de canadieni, Paul Anka nu a pierdut prea mult timp până să își înceapă viața sa în muzică. A cântat în corul bisericii, a studiat pianul încă de mic și și-a dezvoltat arta scrisului urmând cursuri de jurnalist. În 1956 își convinge părinții să îl lase să se mute în Los Angeles, unde sună la toate casele de discuri încercând să obțină o întâlnire. În 1957 reușește să se întâlnească cu Don Costa (A&R la ABC-Paramount Records) căruia îi arată o schiță a imediat celebrului său single Diana și astfel atinge succesul internațional. Paul Anka devine cunoscut între anii 1950-1970 cu hituri ca Diana, Lonely boy, Put your head on my shoulder și You’re having my baby.

Artistul devine celebru nu doar datorita pieselor pe care le-a interpretat, ci și datorita pieselor pe care le-a scris pentru Tom Jones (She’s a lady), celebrul evergreen a lui Frank Sinatra, My way, dar și pentru I never heard (This is it 2009) și Love never felt so good ale lui Michael Jackson! Un alt punct forte în cariera sa devine nominalizarea la premiile Oscar pentru muzica scrisa la filmul autobiografic în care și joacă – Longest Day 1964.

În 2005 lansează cel mai spectaculos album de coveruri rock reinterpretate în stilul swing jazz, Rock Swings – album ce îl readuce în atentia publicului larg și chiar atinge un public nou, mai tânăr, flămând după muzica expusă în acest mod.

Cu toate ca a mai venit în București, Paul Anka se arată extrem de încântat să revină alături de big band–ul său , acesta exprimându-și dorinta de a face din Sala Palatului, o seară spectaculoasă, mult mai specială decât celelalte de până acum.

Bilete concert Paul Anka la Sala Palatului

 • Golden VIP: 475 de lei
 • VIP: 425 de lei
 • Categoria 1: 375 de lei
 • Categoria 2: 325 de lei
 • Categoria 3: 285 de lei
 • Categoria 4: 245 de lei
 • http://www.bilete.ro/concert-paul-anka-30-ian-2016?aff=infomusic
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului, în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT  ”EXPLOSIVE LIVE” @ București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER