Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PARTIZAN| 04 Februarie 2016

aprilie 19 @ 1:12

Joi, 4 februarie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, la primul concert PARTIZAN din 2016!

Trupa Partizan este o alta față a legendarei trupe Timpuri Noi, formaţie care, la începutul anilor “90 a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp. Cu Artan la voce, Partizan şi-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din 2001, cu piese ironice şi pline de haz, precum “Păpuşea masculină” sau “Fata mea”. 
În prezent trupa este formată din Adrian Pleşca ”Artan” – voce, Răzvan Moldovan – chitară, Andrei Bărbulescu – tobe si Adrian Bortun – bass. 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 35 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM.

Details

Date:
19 aprilie 2024
Time:
1:12

Lasă un răspuns