• Romania
  • English

evenimente: PAPUSILE MUPPETS // „Sesame Street Live - Elmo Makes Music” in Sala Palatului

25 Martie 2016
PAPUSILE MUPPETS - „Sesame Street Live - Elmo Makes Music”
 

PAPUSILE MUPPETS - „Sesame Street Live - Elmo Makes Music” @ Sala Palatului

Preț: 67 LEI

Super show pentru parinti, copii si bunici !

Celebrele Papusi Muppets aduc mega-productia 
„Sesame Street Live - Elmo Makes Music”, 
in PREMIERA , in ROMANIA !

Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, ajung, in premiera, la Bucuresti, cu cea mai titrata productie artistica pentru copii, parinti si bunici. Spectacolul muzical, „Sesame Street Live - Elmo makes music” va avea loc in data de 25 martie 2016,  la Sala Palatului din capitala, incepand cu ora 19.00.

Spectatorii se vor putea bucura live de o poveste exceptionala, din care nu vor lipsi jocurile interactive si cele mai cunoscute cantece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz sau country, interpretate intr-o maniera plina de originalitate. Copiii si adultii, care au crescut alaturi de faimosul serial de televiziune „Sesame Street”, sunt invitati sa se alature distractiei alaturi de faimoasele papusi Muppets. Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie sau Telly sunt doar cateva dintre cele 17 personaje ce vor evolua sub lumina reflectoarelor pe scena Salii Palatului intr-un decor fascinant plin de culoare.
Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical „Sesame Street – Elmo makes music” prezentat de Papusile Muppets se adreseaza intregii familii, dar prin continutul educational ce contribuie la dezvoltarea cognitiva si emotionala, show-ul poate fi perceput ca un instrument deosebit de util copiilor prescolari si elevilor .

Abby Cadabby, „zana in formare”, pasionata de muzica si de cantat, decide sa isi intemeieze o trupa pe Sesame Street. Dar exista o problema – aceasta descopera ca ii lipsesc toate instrumentele. Ce va face Abby pentru a rezolva aceasta problema? Noii sai prieteni de pe Sesame Street i se alatura pentru a o ajuta sa descopere „instrumente„ despre care nu nici stia ca exista, precum: vase, linguri, capace ale cosului de gunoi sau chiar borcanele pentru dulciuri. Intr-o poveste muzicala plina de culoare si veselie, Elmo si prietenii sai ii vor invata pe spectatori, ca oricine poate sa cante si sa compuna muzica deosebit de frumoasa.

„Sesame Street –Elmo Makes Music” un eveniment de la care toti spectatorii vor ramane cu amintiri de neuitat si vor fredona toate melodii mult timp dupa incheierea spectacolului.
Biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile la Sala Palatului, in reteaua Bilete.ro la magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si online pe www.bilete.ro.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: Golden VIP - 185 lei, VIP - 165 lei, cat.I – 145 lei, cat.II – 99 lei, cat.III – 85 lei si cat.IV – 67 lei.

** Accesul copiilor in sala se face doar insotiti de un adult, in situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, cu certificatul de nastere, acesta nu are nevoie de bilet si va fi tinut in brate.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER