• Romania
  • English

concerte: PABLO ALBORAN in Sala Palatului pe 27 Mai 2015

27 Mai 2015

PABLO ALBORAN @ Sala Palatului

Preț: 210 LEI

PABLO ALBORAN – FENOMENUL MUZICII SPANIOLE CONCERTEAZA LA BUCURESTI, PE 27 MAI, LA SALA PALATULUI

 

 

Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole, cel mai vandut artist al ultimilor 4 ani in Spania, Portugalia si America Latina, cu 30 de discuri de platina castigate in intreaga Europa la numai 25 de ani, dupa doar 4 ani de cariera, vine pentru prima data in Romania, la invitatia www.vreaubilet.ro, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Muzician, cantaret si compozitor, Pablo Alboran a compus primele sale piese la doar 12 ani si a castigat din 2011, de la lansarea primului sau album, 40 premii internationale, 3 nominalizari la Premiile Latin Grammy si milioane de fani in intreaga lume. Artistul de sensibilitatea si charisma caruia s-a indragostit o lume intreaga si-a cladit succesul pornind de la popularitatea castigata simplu si natural pe retelele de socializare si pe youtube. Pablo Alboran a avut parte inainte de sustinerea producatorilor muzicali de la EMI Music, sustinerea a milioane de fani din toata lumea pe youtube dupa ce a postat cateva piese compuse de el si interpretate sensibil pe canapeaua alba din locuinta sa. Succesul l-a luat prin surprindere pe Alboran, care inainte de a-si lansa primul album, era adorat deja de milioane de oameni si remarcat de artisti mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Primele doua albume asteptate cu infrigurare de fani l-au tinut pe Pablo Alboran timp de 70 de saptamani pe locul 1 in topul celor mai ascultati si bine vanduti artisti in Spania si Portugalia. Cu 20 de discuri de platina in 2011, Alboran a fost declarat artistul anului in Spania, iar piesa “Solamente Tu” a devenit cea mai bine vanduta piesa a anului 2011. Considerat revelatia muzicii spaniole, Alboran a primit nenumarate distinctii si premii la cele mai respectate gale muzicale din tarile latine. In noiembrie 2012, a lansat cel de-al treilea album al tau, Tanto, care a ajuns imediat dupa lansare pe primul loc in topurile muzicale din Spania castigand in prima saptamana 3 discuri de platina. Pana in aprilie 2013, albumul Tanto a castigat 7 discuri de platina in Spania si Portugalia si a stat timp de 15 saptamani pe locul 1 in topurile spaniole.

Despre Pablo Alboran a inceput sa se vorbeasca folosindu-se termenul de “fenomen”, iar concertele pe care acesta le-a sustinut in intreaga lume au fost sold-out si evaluate de fani, critici muzicali si presa la superlativ fiind mentionate printre cele mai bune sase evenimente muzicale ale anilor 2012 si 2013. Dupa doar 2 ani si jumatate de cariera si 3 albume lansate, revelatia muzicala a Spaniei a vandut peste un million de albume, iar succesul lui pare ca abia si-a deschis aripile.        

Nascut in 1989, la Malaga, Pablo Alboran a fost pasionat de mic de muzica, a luat lectii de pian, chitara clasica si flamenco, iar la 12 ani a compus primele sale piese. Dupa 14 ani a dat reprezentatii muzicale in cluburi si baruri din Spania sub numele de “El Blanco Moreno” (Brunetul alb), iar primii 2 milioane de fani i-a avut in urma postarii unei piese pe youtube inregistrate de el acasa. De la lansarea primului sau album in 2011, Pablo Alboran a inregistrat succes dupa succes, castigand peste 40 de premii internationale si peste 30 de discuri de platina. A cantat cu Carminho si Diana Navarro pe cel de-al doilea album al sau, iar inainte de lansarea primului sau album avea deja peste 40 de piese compuse.     

         Pablo Alboran va concerta in Bucuresti la invitatia www.vreaubilet.ro si ii va face foarte fericiti pe admiratorii din Romania, unde este asteptat cu emotie de fan-cluburi. Biletele se vor putea cumpara de joi, 26 februarie, de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si de la standul Vreaubilet din Unirea Shopping Center. www.VreauBilet.ro, organizatorul evenimentului, ofera fanilor artistului Pablo Alboran 20% reducere din pretul biletelor daca acestea vor fi achizitionare in luna februarie.

In plus, in perioada 1-8 martie, www.vreaubilet.ro lanseaza campania “Biletul cu inimioara” prin care isi rasfata clientii cu o perioada de achizitionare a biletelor cu reducere de 20% la toate spectacolele organizate de ei. Astfel ca biletele la concertele Ray Wilson, Garou, Bond, Pablo Alboran si Directia 5 vor avea 20% reducere si o grafica festiva, de primavera, plina de iubire.

 

 

Pret bilet:
VIP: 475 lei
Cat.I: 390 lei
Cat. II: 340 lei
Cat.III: 290 lei
Cat.IV: 210 lei

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, , in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Schema salii

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER