• Romania
  • English

Our Ceasing Voice, Valerinne - concert in Club Control, Bucuresti 27 februarie

27 Februarie 2013

Our Ceasing Voice, Valerinne - concert in Club Control, Bucuresti 27 februarie @ Control Club

Promoter: Metalhead
Gen muzical: Rock
Preț: 15 lei

Grupul austriac Our Ceasing Voice va concerta in data de 27 februarie in Club Control din Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Mighty Owl Productions si prezentat de METALHEAD.ro. 

Our Ceasing Voice au luat nastere in 2006, perioada in care si-au consolidat soundul intr-un amestec hipnotic intre sonoritatile ambientale si muzica post-rock. Versurile si muzica trupei au ca subiect trecerea timpului, a ranilor ce pot fi vindecate, a momentelor in viata de care nu poti scapa.

Formatia vine la Bucuresti pentru a-si promova noul album inttulat That Day Last November, disc ce se bucura deja de aprecierile publicatiilor de specialitate.

Invitati speciali la acest eveniment este grupul bucurestean Valerinne, una din cele mai placute aparitii ale anului 2012 a caror album de debut le-a asigurat o expunere interesanta pe plan european plus o serie de aparitii live pe masura.

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 lei.

Our Ceasing Voice: http://youtu.be/cirNGjzPY6o

Valerinne: http://youtu.be/9jCkdH4H8mQ

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER