• Romania
  • English

Seara de concert la Sala Palatului din capitala

25 Iunie 2013

Orquestra Buena Vista Social Club @ Sala Palatului

Preț: in descriere

Legendele BUENA VISTA SOCIAL CLUB revin in Romania in formula completa. 
Exista muzica cubaneza si exista Buena Vista Social Club™. Dovada stau premiile Grammy castigate de-a lungul timpului, dar si zeci de aparitii live in cele mai celebre sali si la cele mai prestigioase festivaluri din Asia, America, Australia sau Europa. Eliades Ochoa, Omara Portuondo, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres si ceilalti 12 instrumentisti din Orquesta Buena Vista Social Club™ revin in Romania, pentru prima data in formula completa, pentru doua concerte unice: la Sala Palatului din Bucuresti in data de 25 iunie si a doua zi la Sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca . 
Wim Wenders a avut motive intemeiate cand i-a ales pe Ibrahim Ferrer, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez, Compay Segundo, Omara Portuondo sau Eliades Ochoa sa filmeze un documentar antologic despre muzica cubaneza. Acestia sunt reprezentantii cei mai de seama ai varstei de aur a muzicii din insula din Caraibe, cei fara virtuozitatea carora iubitorii de muzica din intreaga lume nu ar fi aflat de Chan Chan, El Cuarto de Tula, Candela sau Dos Gardenias. 
Dupa cateva vizite de neuitat la Bucuresti dar si o serie de proiecte muzicale care li se aseamana doar prin denumire si provenienta geografica, adevaratii pionieri si ambasadori ai stilurilor son montuno, danzón, cha cha cha sau bolero revin pe scena Salii Palatului, de data aceasta in formula completa. 
Pretul biletelor: 
Categoria I 300,00 RON
Categoria II 250,00 RON
Categoria III 200,00 RON
Categoria IV 150,00 RON
Categoria V 100,00 RON
Categoria VI 75,00 RON

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER