• Romania
  • English

Orchestra Simfonica Bucuresti | Concertul traditional de Anul Nou V @ Sala Palatului | 30 Decembrie 2017

30 Decembrie 2017

Orchestra Simfonica Bucuresti | Concertul traditional de Anul Nou V @ Sala Palatului

București, un oraș viu cu o tradiție culturală bogată și cu care ne mândrim, este gazda a numeroase și renumite festivaluri, concerte și spectacole.  

Sambata, 30 decembrie 2017, Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la Concertul Traditional de Anul Nou. Aflat la cea de a cincea editie, concertul extraordinar va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. 

 Orchestra Simfonica Bucuresti, dirijorul Jin Wang si regizorul artistic Alice Barb va invita sa luati parte la o seara memorabila in care veti avea ocazia sa ascultati in exclusivitate muzica clasica de cea mai buna calitate, alaturi de multe alte surprize.

Programul cuprinde o selectie speciala de piese celebre din muzica clasica si muzica de film. 

 Fondata in anul 2007, Orchestra Simfonica Bucuresti este un ansamblu muzical romanesc de prim rang. A fost infiintata de trei tineri muzicieni ambitiosi, reunind in componenta sa cei mai valorosi artisti instrumentisti din Romania.

Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonica Bucuresti a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

 Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelentei in muzica si atragerea tinerilor catre salile de concert.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER