• Romania
  • English

Orchestra Simfonică București - SalutCULTURA! @ CinemaPRO | 24 Februarie 2018

24 Februarie 2018

Orchestra Simfonică București - SalutCULTURA! @ CinemaPRO

Sâmbătă, 24 februarie 2018, începând cu ora 19:00, Orchestra Simfonică București prezintă la Sala CinemaPRO concertul de deschidere a stagiunii SalutCULTURA!, primul dintr-o serie de evenimente cu caracter lunar.

Programele de concert ale stagiunii vor cuprinde lucrări celebre ale compozitorilor români, omagiind astfel Centenarul Marii Uniri de la 1918.

 

Sub bagheta noului dirijor principal al Orchestrei Simfonice București, artistul austriac de origine chineză, Jin Wang, în prima parte a concertului vor fi interpretate Trei Piese Pentru Orchestră de Coarde de Constantin Silvestri, celebra Baladă scrisă de Ciprian Porumbescu sub interpretarea marelui violonist român Gabriel Croitoru și una din surprizele serii: Concertul pentru două viori de J.S. Bach, în re minor BWB 1043, interpretat de Gabriel Croitoru și Jin Wang, de acestă dată în calitate de violonist.

În partea a doua a concertului, Orchestra Simfonică București, sub conducerea lui Jin Wang, va interpreta Simfonia a III-a de Ludvig van Beethoven, Op.55 în Mi bemol Major, denumită “Eroica”, o simfonie dedicată tututror celor care au contribuit la consolidarea statului român modern.

 

Odată cu lansarea acestui eveniment festiv în anul Centenarul Marii Uniri de la 1918, Orchestra Simfonică București vă invită să îi fiți alături și să vă bucurați de programe muzicale diverse, atent selecționate și de cea mai buna calitate, la toate evenimentele din cursul acestui an.

 

Pentru informatii suplimentare, accesati pagina de internet www.osb.org.ro

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER