• Romania
  • English

Omu Gnom si Măcel Mai Chill (LIVE BAND) Public · By Omu Gnom

14 Martie 2014

Omu Gnom si Măcel Mai Chill (LIVE BAND) @ Fabrica Club

Gen muzical: Rap
Preț: 15LEI

Va invit cu drag la un concert Live din toate punctele de vedere. Am intalnit acum ceva vreme niste instrumentisti excelenti cu care am demarat un proiect de live numit: Măcel Mai Chill si care suna intr-un mare fel. Am avut anul trecut in septembrie un mare show si cei care au fost acolo, stiu despre ce vorbesc cand spun ca suna foarte bine.
Pe 14 martie va invit in club fabrica din Bucuresti la un concert ce se anunta exceptional.

Trupa cu care ma reprezint reciproc este formata din:
Voce: Omu Gnom, Andrei Atm Triculescu
Tobe: Luca Sfura
Bas: Costi Grigore
Chitara: Robert Cristian Moraru
Saxofon: Clara Mitola

O sa avem niste invitati de exceptie:
Voce - Ateliere de creatie - brigada rep o sa fie prezenta sa dam pe goarna bucati live de pe "Program de lucru"
Pian -Mischa Simeonov - unul din cei mai buni pianisti pe care i-am vazut vreodata live. Este un adevarat artist si solo-urile lui sunt mai mult decat fascinante. O sa vina sa ne ajute pe cateva bucati si credeti-ma o sa ramaneti masca de ce poate sa faca omul acesta.
Vioara - Balabaș Mihai - el a adus savoarea instrumentalului de la Limpede fiind unul din cei mai talentati violonisti. O sa bagam cateva bucati impreuna care suna intr-un mare fel.
Violoncel - Corina Ciuplea - a fost prezenta alaturi de Mihai si la concertul din septembrie unde a iesit un live la Metehne magistral. Este o artista desavarsita si ma bucur ca am prilejul sa colaboram.
Warm Up si After Party - ENIGO - un tanar talentat care va incalzi atmosfera cu piese bine alese.

Multumesc tuturor invitatilor si va recomand sa va rezervati seara de vineri 14 martie pentru a ajunge la acest concert.
Intrarea este 15 ron si se face de la orele 21:00

Sa ne gasim cu bine!
Dau cu pace!
Gnom

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER