• Romania
  • English

NTFO, Rhadow, Mahony, BOg si Gully vor mixa in cadrul unui eveniment umanitar organizat de catre All Time Clubbing si Kristal Club in seara de 9 noiembrie 2012.

09 Noiembrie 2012

NTFO, Rhadow, Mahony, BOg si Gully vor mixa in cadrul unui eveniment umanitar organizat de catre All Time Clubbing si Kristal Club in seara de 9 noiembrie 2012. @ Kristal Glam Club

Promoter: Kristal Glam Club
Preț: 30 Lei / pana in ora 1:00 fetele insotite de un partener au intrare gratis

In data de 9 Noiembrie All Time Clubbing, in parteneriat cu Kristal Club Bucuresti si un grup de artisti, vor organiza un eveniment umanitar. Cauza evenimentului va fi aleasa in colaborare cu asociatia "Salvati Copiii Romania".

Asadar, alaturati-va pentru o super petrecere cu un scop umanitar. Intreaga suma (biletul va costa 30 RON adica echivalentul a 9$ de persoana pentru toata noaptea) adunata din bilete va fi donata Asociatiei Salvati Copiii Romania. Fetele vor avea intrarea libera pana la ora 01, daca vor veni insotite de un barbat.

 

Urmatorii artisti au decis sa se alature si sa mixeze gratuit:

 

NTFO [ Diynamic/ Sintope/ Get Physical ]

RHADOW [ Sintope/ Get Physical/ Cadenza]

MAHONY [Cyclic/ FUMAKILLA ]

Bog [ Cyclic/ Crosstown Rebels ]

Gully [ FunKy Business ]

 

Nu uita ca in noaptea evenimentului All Time Clubbing va transmite live, poti sa vezi online si live intregul eveniment aici!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Gărâna Jazz Festival 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER