• Romania
  • English

evenimente: Noaptea muzeelor 2016

21 Mai 2016

Noaptea muzeelor 2016

In noaptea de 21 mai ne deschidem portile pentru a sarbatori#noapteamuzeelor2016, eveniment cultural destinat publicului larg, sarbatorit la nivel european.

In cadrul muzeului avem peste 80 de exponate-joc cu care va invitam sa interactionati. Primul gand o sa fie: “e asa de simplu si copilaresc”. Dar cu ajutorul quest-ului pe care il veti primi la intrare descoperiti cum lucrurile simple se regasesc in viata noastra complicata.

In cadrul ceremoniei de deschidere vom lansa un nou exponat-joc. 
In intervalul 21-23 vom organiza spectacole interactive de stiinta pentru copii, iar dupa ora 23 vor fi experimente stiintifice pentru adulti.

Pe perioada evenimentului in curtea interioara veti putea participa la experimente demonstrative, veti urmari proiectii de film cu descoperirile ultimului secol, veti putea studia formele celestre cu ajutorul telescopului.

Tot in curtea interioara, in parteneriat cu Ferma Animalelor si Asociatia Pro Cunoastere vom organiza un moment dedicat Zilei Internationale a Diversitatii Biologice.

Evenimentul incepe la ora 20:00 si se incheie la 02:00. Intrarea este libera.

Mai multe informatii despre exponatele din muzeu gasiti pe site-ul nostru:www.oraselulcunoasterii.ro

O sa fie o noapte megastiintifica in care veti avea ocazia sa redescoperiti#stiinta prin joc si joaca.

http://noapteamuzeelor.ro/

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER