• Romania
  • English

evenimente: Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2015 in Romexpo pe 04 Iulie 2015

04 Iulie 2015

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte 2015 @ Romexpo

Pe 4 iulie, ShortsUP prezintă a 7-a ediţie Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, întâlnirea celor mai valoaroase producţii cinematografice sub 30 de minute.

În 2015, maratonul cinematografic mixează scurtmetrajul cu fotografia, muzica și arta video.

✯ Două spaţii simultane de proiecţie 
✯ 6 ore de scurtmetraje premiate la Oscar, Berlin, Sundance şi Clermont-Ferrand
✯ Cinema interactiv
✯ O instalaţie multimedia realizată de artişti video 
✯ Ateliere care pun la încercare mintea cinefililor

De-a lungul a 6 ore de film şi muzică, publicul va avea rolul juriului şi responsabilitatea de a alege cel mai bun film al serii în cadrul competiţiei ShortsUP Audience Award. O platformă digitală de vot va fi disponibilă 24 de ore pentru a testa spiritul critic al spectatorilor. 

Emoţiile trăite la unison de mii de spectatori sunt esenţa unei nopţi în care ochiul va fi provocat de medii noi şi lumi neaşteptate. Poveştile aplaudate de marile festivaluri internaţionale vor prinde viaţă pe ecran, pentru a face din filme ceea ce sunt: maşinării de uimire şi inspiraţie.

Biletele pot fi achiziţionate în avans din reţelele MyTicket şi Eventim la preţul de 35 de lei în perioada Early Bird (29 mai – 10 iunie), 40 de lei în perioada Pre-Sale (10 iunie – 3 iulie) şi 50 de lei în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletul include acces la o noapte întreagă cu scurtmetraje premiate, cinema interactiv, instalaţie video şi food-court cu live cooking şi experienţe culinare artizanale.

Detalii in curand pe www.shortsup.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER