NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE @ THE SILVER CHURCH CLUB 7 februarie

07 Februarie 2013

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE @ THE SILVER CHURCH CLUB 7 februarie @ The Silver Church

Preț: 20 lei

Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine pe 7 februarie în THE SILVER CHURCH CLUB din Bucureşti. Ediția din iarna aceasta reprezintă un Best Of de 4 ore cu spoturi împarțite în patru categorii: Sexy Advertising, Inspired by Sports, Social Awareness şi Inspired by Film. Spectacolul va începe la ora 21:00, preţul unui bilet este de 20 lei.

 

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori. 

 

Prima ediție bucureșteană a evenimentului a fost organizată de către Dan Chişu în 1995 şi de atunci el este producătorul evenimentului în România.

 

Special guest: MARIUS PERTZE. Acesta va crea un spectacol de video art şi muzică în ton cu cele 4 categorii de spoturi.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER