• Romania
  • English

Eveniment: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011

04 Iunie 2011

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011 @ Sala Palatului

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promoveaza arta advertising-ului ca pe o forma neconventionala de divertisment pentru o categorie importanta de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspira sa devina inovatori.Proiectul a fost conceput de Jean Marie Boursicot si a pornit de la pasiunea acestuia de a colectiona spot-uri publicitare.

 

Initial proiectul a fost dezvoltat numai in Franta incepand cu anul 1981, rezumandu-se la difuzarea unui calup ce cuprindea cateva spoturi. Datorita cresterii popularitatii, in 1984 “Noaptea devoratorilor de publicitate” a devenit un fenomen european.

 

In 1989, “Noaptea devoratorilor de publicitate” a fost introdusa in Canada, SUA si Australia, in 1994 ajungand chiar in Asia si Orientul Mijlociu.      

 

Prima editie bucuresteana a evenimentului a avut loc in 1995.In 1997, evenimentul isi incepe turneul prin orasele importante din Romania.Incepand din 1999 litoralul romanesc a fost si el inclus in turneu.

 

Companii de renume s-au asociat cu evenimentul: Orange, Red Bull, Carlsberg, Fa, Camel, Jack Daniel’s, Willbrook, Volskwagen.

 

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2011, editie aniversara  - 15 ani de turneu in Romania, va avea loc in data de 4 Iunie, ora 22:00, la Sala Palatului, Bucuresti.


Noaptea Devoratorilor de Publicitate isi propune si de aceasta data sa ofere publicului romanesc  cea mai lunga pauza publictara a anului. Puteti viziona peste 5 ore de publicitate, 324 de reclame, din 50 de tari.

 

Cu ocazia aniversarii a 15 ani de turneu,  Noaptea Devoratorilor de Publicitate ofera publicului o intalnire neconventionala cu unii dintre cei mai cunoscuti art directori din publicitatea autohtona, prin difuzarea unui calup aniversar in deschiderea evenimentului .

 

 

Din program putem titra:

 

ADIDAS and VOLKSWAGEN play STAR WARS

 

Cele mai noi spoturi  ale postului  de stiri francez  France 24

 

“Best of” reclame britanice in asociere cu Advertising Producers Association;

 

 Campania Las Vegas Tourism Office

 

Cele mai bune capmpanii sociale si umanitare

 

Reclame Ariel din 1970, din Franta si…Maroc

 

Compania olandeza  de asigurari  Central  Beheer revine !

 

Cele mai scurte reclame din istorie

 

Faimoasele animatii Walter Lantz’ pentru Coca Cola

 

Spoturi elvetiene din 90’ -  prezervativele CREST

 

Cele mai bune spoturi din Argentina

 

 

In deschiderea  programului, Stand Up Comedy cu Bobo.

 

Sponsorul acestui eveniment este Alfers.

 

NDP 2011 este un eveniment sustinut de Ministerul Culturii si Patrimoniului.

 

Parteneri  media:  Radio ZU,  Jurnalul National,  220.RO, Antena 2, COCOR Media Channel, Prima Media, 24FUN, Port.ro, Calendar Evenimente, ELEVATE,Metropotam.ro,  HappyFish.ro,  Oops Media, Best Event.

 

Biletele se gasesc in reteaua eventim:  magazinele Germanos, Orange,Vodafone,  Domo, librariile Humanitas si Carturesti , la Sala Palatului,  online pe eventim.ro si bilete.ro. Pretul unui bilet este de 39 RON.

 

Producator:DaKino

 

Link catre pagina de Facebook a evenimentului http://www.facebook.com/pages/Noaptea-Devoratorilor-de-Publicitate/124791947540070

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

FESTIVAL AEROMANIA 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER