• Romania
  • English

No drugs, just rock la Sala Palatului, Bucuresti, Duminică 14 Aprilie 2013 19:30 Ion Campineanu 28

14 Aprilie 2013

No drugs, just rock @ Sala Palatului

Gen muzical: Rock

Seara de concert la Sala Palatului din capitala

Programul National de prevenire si informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri, intitulat ,, Arta Contra Drog ” este organizat de CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului) in parteneriat cu Ministerul Educatiei prin Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Afacerilor Interne prin Agentia Nationala Antidrog, din cadrul campaniei ,,Drogurile risc si amenintare” . 

Programul va avea ca scop strangerea de fonduri pentru desfasurarea de conferinte, dezbateri cu elevii din liceele bucurestene, organizatiile studentesti si sustinerea tinerilor strazii consumatori de droguri. 

Accesul la eveniment se va face pe baza de tichete donatie. 

Scopul acestei campanii presupune strangerea de bani prin vanzarea de bilete, donatiile efectuate de sponsori si donatiile efectuate de oricare persoana. 

Banii stransi se vor folosi la materialele tipografice , realizari de clipuri antidrog , necesare organizarii de conferinte si seminarii antidrog , programe de educatie civica si culturala in cele 108 licee din Bucuresti cu o participare de peste 100.000 de tineri precum si in Facultatile de stat. 
Al treilea eveniment al campaniei „Arta Contra Drog” este concertul „No Drugs Just Rock”care urmeaza sa se desfasuare in 14 aprilie la Sala Palatului. 
Evenimentul se inscrie in strategia europeana antidrog - va fi lansat clipul antidrog , vor fi distribuite materiale de informare asupra riscurilor asociate consumul de droguri etc. 
De partea muzicala se va ocupa Cristi Minculescu impreuna cu trupa Lotus. 
Biletele se vand la 3 categorii: 60, 80 si 100.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER