• Romania
  • English

evenimente: NIKOS VERTIS – Daca tu esti steaua in Sala Palatului pe 12 Noiembrie 2015

12 Noiembrie 2015

NIKOS VERTIS – Daca tu esti steaua @ Sala Palatului

Preț: 270 LEI

La invitația Vreau Bilet, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului

 Nikos Vertis va face furori cu cea mai mare petrecere

Bouzoukia din Romania

              Nikos Vertis, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va susține pe 12 noiembrie la Sala Palatului.

     Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platina pentru compozițiile sale, va susține pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, primul mare concert de muzica greceasca din Romania, la invitația Vreau Bilet.

               Artistul a fost cucerit de Romania si de-abia așteaptă sa se întoarcă pe ritmuri autentice grecești: “Sunt foarte impresionat de Romania, de oamenii de aici, zâmbesc tot timpul.

  Iar femeile sunt foarte frumoase, barbatii sunt foarte norocoși”, declara Nikos Vertis.

             Din Melbourne, Sydney si New York si pana la Tel Aviv si Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a incantat de fiecare data publicul iubitor de muzica greceasca.

            Cel mai râvnit burlac al Greciei, pentru care fanele din diferite colturi ale lumii au făcut o adevărata pasiune si care a primit in dar de la admiratorii sai canadieni chiar si o strada cu numele sau, stârnește adevărate isterii la concertele sale.

              Nikos Vertis, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, mix-ul de muzica tradiționala greceasca cu pop si dance, ambasador in toata lumea a modului de a simti grecesc exprimat in muzica, s-a născut insa in Olanda si a ajuns in Grecia abia la varsta de 6 ani.

      Inca de pe atunci stia déjà sa cante la instrumentul traditional grecesc bouzouki, iar cativa ani mai târziu a inceput sa studieze canto.

             Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cantat Nikos Vertis, iar treptat faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a raspandit in toata tara si i-a adus si un contract cu Studiourile Universal.

            Piesele de pe primul sau album, „Se insereaza repede”, devin rapid hituri, iar Vertis castiga premiul pentru cel mai bun debut.

      Primul single lansat de "Cel mai bun interpret Laïka", „Spune-mi iar”, este si el recompensat cu platina, la fel si albumul pe care Vertis il va scoate ulterior – „Cum petrec serile singur”.

        Sensibilitatea pieselor de pe cel de-al patrulea album al cantaretului grec devin imdiat hituri la radio si o vara intreaga, in 2007, intreaga Grecie a fredonat cu preponderenta doar muzica lui Nikos Vertis.

   Doua discuri de platina a primit si acest album, unul dintre preferatele publicului.

          Faima lui Nikos Vertis a inceput sa depaseasca granitele Greciei si curand artistul a inceput sa concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada si Europa.

  Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l intalneasca pe popularul cantaret grec, Nikos Vertis, in luna noiembrie a acestui an, cand artistul va concerta la Sala Palatului.


               Biletele pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj.

       Pret intreg: Vip: 330 lei

                         Categ 1: 270 lei

                         Categ 2: 210 lei

                         Categ 3: 170 lei

                         Categ 4: 140 lei

                         Categ 5: 90 lei

         Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati,  in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER