• Romania
  • English

evenimente: NIGHTMARES ON WAX Soundsystem DJ CAM Dalvador Sali Tzuc in Atelierul de Productie pe 14 Septembrie 2012

14 Septembrie 2012

NIGHTMARES ON WAX Soundsystem DJ CAM Dalvador Sali Tzuc @ Atelierul de Productie

Promoter: The Fresh
Preț: 20/30 lei

THE FRESH prezinta

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NIGHTMARES ON WAX Soundsystem

DJ CAM
Dalvador Sali
Tzuc

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

14 septembrie 2012
22:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Atelierul de productie
Splaiul Unirii 160

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

20 lei inainte de 00:00
30 lei dupa 00:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NIGHTMARES ON WAX

http://soundcloud.com/nightmares-on-wax
http://www.facebook.com/nightmaresonwaxofficial


George Evelyn, cunoscut sub numele de Nightmares on Wax sau DJ EASE si-a inceput cariera muzicala in orasul britanic Leeds prin apartenenta la o trupa de breakdance locala. Intalnirea cu Kevin Harper a.k.a Boy Wonder pentru hitul "Dextrous", a dus la lansarea in 1991 sub marca Warp Records a primului album Nightmares on Wax - ‘A word of science’, imbinare de sunete electronice, beat-uri de hip hop si unde electro-funk.

In 1999 apare primul album ‘Carboot Soul’ scos la lumina de casa de productie americana Matador. In 2000, DJ Ease produce pentru grupul De La Soul o prima piesa noua (Sound of N.O.W’) dupa multi ani de tacere ai pionerilor hip-hop-ului. Doi ani mai târziu, Evelyn scoate cel de-al patrulea LP (‘Mind elevation’). Urmeaza: ‘In a Space Outta Sound’ in 2006, ‘Thought so..’ in 2008, si ‘Coming Home’ in 2009.

In momentul de fata Harper isi dezvolta separat cariera de DJ in timp ce Evelyn , impreuna cu Robin Taylor Firth, producator si detinator al label-ului spaniol Blanco Music, formeaza in continuare sunetul Nightmares on Wax.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJ CAM

http://soundcloud.com/djcam-official
http://www.facebook.com/pages/DJ-CAM/138893066138586


Cu puternice influente de jazz si o stabila baza hip-hop, DJ Cam (Laurent Daumail) si-a inceput cariera in 1995 cu melodia ‘Underground Vibes’, produsa de Street Jazz Productions, mai tarziu denumita Inflamable. Aparitia a fost facuta in cadrul productiei La Yellow 357 alaturi de Dimitri From Paris, si a fost momentul de nastere al unui artist extrem de puternic in influente si sound pentru intreaga productie muzicala din Franta si nu numai.

In 1996 a aparut albumul ‘Substances’, iar in 2002 ‘Soulshine’, dupa care in acelasi an un real succes a fost inregistrat de catre artist cu melodia ‘Summer in Paris’. In 2007 a urmat albumul ‘ Lost and Found’, iar in 2011, ultima creatie de acest gen denumita ‘Seven’, care alaturi de ‘Substances’ de la inceputul carierei sale, arata acel sound cu influente jazz si hip hop care l-au consacrat si in 1995 drept unul din fondatorii scenei trip-hop/ electro. Acest ultimul album ofera o viziune noua, un ton melancholic si sound special, cu inspiratie vadita Radiohead.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Sponsori:

- AQUA CARPATICA
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

- GROLSCH
http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

- Hotel Caro
http://www.facebook.com/pages/Caro-Hotel-Bucharest/136992539340

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Parteneri media:
1Music Channel, VibeFM, FHM, Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, Orasulm.eu, Shopping Report, Shopping News, Be Where, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Sofresh.ro, HipMag.ro, Port.ro, iConcert.ro, Metropotam.ro, Neaparat.ro, HypeStreet.ro, TheVandalList.com, djsets.ro, InOras.ro, SZE.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Pentru acreditari de presa, parteneriate si alte informatii:
contact@thefresh.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER