• Romania
  • English

Night of the Impaler in Private Hell

12 Februarie 2013

Night of the Impaler in Private Hell @ Private Hell Club

Promoter: Private Hell Club
Preț: 15 RON / 25 RON

Sub egida Night of the Impaler, marti, 12 februarie 2013, in incinta clubului Private Hell din Bucuresti – Calea Grivitei 91, Romanian Thrash Metal Club va invita la o seara dedicata unor specii rare de metal traditional extrem, si anume speed/black metal si raw thrash/death metal, unde oficiile vor fi efectuate de catre doua din cele mai neobrazate titulaturi din Brazilia: SODOMIZER si HELLKOMMANDER !

Un lucru rar in general, si cu siguranta nemaiintalnit pe vreo scena din Romania este ca cele doua trupe sunt alcatuite din aceiasi trei membri, lucru care din motive fizice evidente va duce la o configuratie a serii poate putin neobisnuita, astfel, aceasta urmand sa fie deschisa de recitalul Hellkommander si continuand cu suportul local – ce va fi anuntat in curand, ca a doua trupa, inainte de headliner! Un motiv in plus pentru ca cei interesati sa fie prezenti la locatie cat mai devreme!
Pretul unui bilet este 15 lei in avans si 25 de lei la fata locului

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER