• Romania
  • English

NIGEL KENNEDY @Sala Palatului | Luni , 02 APRILIE 2012

02 Aprilie 2012

NIGEL KENNEDY @Sala Palatului | Luni , 02 APRILIE 2012 @ Sala Palatului

Promoter: Sala Palatului
Preț: 80 RON / 250 RON

In data de 2 aprilie, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet il vor aduce pe scena Salii Palatului din capitala pe unul dintre cei mai bine vanduti violonisti ai lumii, celebrul Nigel Kennedy .

Artistul britanic va sustine un concert jazz, alaturi de grupul sau de jazz-fusion - "Nigel Kennedy Quintet "din componenta caruia fac parte: Piotr Wylezol, Adam Kowalewski, Krzysztof Dziedzic și Tomasz Grzegorski. In concertele sustinute in acompaniamentul "Nigel Kennedy Quintet" - artistul ofera audientei o aventura indrazneata in diverse stiluri muzicale, de la clasic, la jazz, la fusion, la rock. Reprezentatia de la Bucuresti va cuprinde un program variat, piese originale de jazz imbinate armonios cu prelucrari muzicale dupa Jimi Hendrix precum "Purple Haze" sau "3rd Stone From The Sun", compozitii din repertoriul trupei "The Doors" pentru care Nigel Kennedy a cunoscut celebritatea.

 

De peste douazeci si cinci de ani, Nigel Kennedy este recunoscut ca fiind unul dintre virtuozii vioarei si este, fara indoiala, unul dintre cei mai importanti violonisti pe care i-a produs Marea Britanie vreodata.

 

Tehnica lui, virtuozitatea si talentul unic au adus noi perspective atat repertoriului clasic cat si celui contemporan.

 

Biletele pentru acest eveniment au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate prin intermediul Agentiei Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, din Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro.

 

Pretul unui bilet variaza intre 80 si 250 Ron in functie de categoria de loc.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER