• Romania
  • English

evenimente: Nicu Alifantis şi Zan – concert extraordinar in Hard Rock Cafe pe 05 Octombrie 2012

05 Octombrie 2012

Nicu Alifantis şi Zan – concert extraordinar @ Hard Rock Cafe

Nicu Alifantis şi Zan – concert extraordinar pe 5 octombrie în Hard Rock Cafe

 

După aproape un an de absenţă de pe scena bucureşteană, Nicu Alifantis & Zan pregătesc un concert de mare rafinament, pentru reîntâlnire cu publicul din capitală. Showul, pe care niciunul dintre cei care îndrăgesc muzica inconfundabilă a lui Alifantis, nu ar trebui să îl rateze, va avea loc vineri 5 octombrie, în Hard Rock Cafe.

 

Spectatorii vor fi delectaţi cu piese foarte iubite, precum “Emoţie de toamnă,” “Ce bine că eşti,”„Umbra,” „Ploaie în luna lui marte,” “După Melci” sau “Piaţa Romană numărul 9” , dar vor avea ocazia să se familiarizeze şi cu unele compoziţii mai recente, ce se vor regăsi pe viitorul album semnat Nicu Alifantis.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_jm0EvlejkY

 

http://www.youtube.com/watch?v=wt5Zsgsbmp4

 

Nicu Alifantis impresionează prin varietatea trăilor pe care le stârneşte în rândul publicului, spectatorii considerând adesea că: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emoţiilor, zâmbetelor şi romantismului.”

 

În decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzică pentru numeroase reprezentaţii teatrale şi a susţinut mai mai mult de 4500 de concerte.

 

Pentru concertul eveniment, din Hard Rock Cafe preţul biletelor variază în funcţie de categorie:

 

Categoria VIP – 120 Ron (întâlnire & poza  cu trupa, afiş  & CD  cu autograf)

 

Categoria I – 80 Ron - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

 

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER