Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Nicoleta Nuca si Florin Raduta | 17 februarie 2016

martie 29 @ 18:38

Ai admirat-o într-un cunoscut show de talente, iar acum ai şansa să o asculţi live, la Hard Rock Cafe, pe 17 februarie! În luna dedicată iubirii, Nicoleta Nucă te aşteaptă la un concert în care vei asculta melodii de suflet din repertoriul propriu, dar şi hituri internaţionale.
Cu o prezenţă ce nu trece neobservată şi un timbru vocal aparte, Nicoleta Nucă a lăsat o impresie puternică la ediţia din 2014 a showului de talente X Factor. După ce şi-a încheiat parcusul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La începutul anului trecut a lansat single-ul de mare succes “Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizări pe You Tube, iar videoclipul “Liniştea”, lansat în decembrie 2015, a depăşit deja două miioane de vizualizări.
În prezent, Nicoleta Nucă lucrează la primul său album, de pe care a anunţat deja trei titluri: „Liniștea” „Amintiri” şi „Inima mea”.

Invitatul special al serii va fi Florin Răduţă, câştigătorul X Factor din 2015. Prezenţa sa pe scena de la Hard Rock Cafe va fi una din primele apariţii live ale lui Florin, după adjudecarea mult râvnitului trofeu.

Biletele pentru showul Nicoleta Nucă se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
– 60 de lei, VIP, cu loc la masa în faţa scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Detalii

Dată:
29 martie 2024
Oră:
18:38

Lasă un răspuns