• Romania
  • English

evenimente: Muscat de ras cu Doru Octavian Dumitru in Sala Palatului pe 24 Noiembrie 2015

24 Noiembrie 2015

Muscat de ras cu Doru Octavian Dumitru @ Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 80 lei
Mașina de râs a României se întoarce
„Mușcat de râs”, cu Doru Octavian Dumitru
Marți, 24 noiembrie, Sala Palatului
Doru Octavian Dumitru, „mașina de râs” a României, revine pe scena Sălii Palatului cu o premieră absolută, show-ul de comedie „Mușcat de râs”. Evenimentul va avea loc marți, 24 noiembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului.
„Mușcat de râs” este o producție modernă, un show de comedie care prezintă publicului din anul 2015 frământările omului cu sine și relația cu cel de lângă el. „Mușcat de râs” este un spectacol curat, cu umor elegant și consistent.
„Cred că poporul român are nevoie în acest moment de blândețe. Avem un public inteligent, care merită un show de comedie modern, unicat, care se ridică la cele mai înalte standarde internaționale. Show-ul de comedie „Mușcat de râs” îi va da spectatorului o stare aparte, va avea de comentat și de râs luni întregi, nu doar câteva ore. Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume curat și cald, făcându-te să te simți confortabil.” – Doru Octavian Dumitru
Doru Octavian Dumitru este un om de știință al comediei, inovativ și original. Producțiile sale sunt consitente și abundă în umor inteligent, artistul fiind un one man show care își scrie și regizează singur spectacolele. Umorul său continuă să ocupe primul loc în preferințele publicului de aproape trei decenii. 
Lasă-te mușcat de râsul stârnit de Doru Octavian Dumitru și vei afla cum să eviți problemele relaxat și râzând. „Mușcat de râs” – o comedie modernă și plină de surprize, un show complex, din care nu vor lipsi invitati speciali si gratia baletului DOD! In premieră pe 24 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.
Adresa: Sala Palatului, Strada Ion Campineanu 28, Sector 1, Bucuresti, 010039
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER