>
  • Romania
  • English

Ministry of Sound in Romania@Arenele Romane | 18 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

18 Februarie 2012
Ministry of Sound in Romania | 18 februarie 2012
 

Ministry of Sound in Romania | 18 februarie 2012 @ Arenele Romane

Promoter: Xteria
Preț: 35/50 Lei

Ministry of Sound va sosi in Romania pe data de 18 februarie 2012, la Arenele Romane (cort incalzit), Bucuresti. Evenimentul ii va avea ca invitati pe Global Deejays, Paul Deighton (Ministry of Sound Resident), Adrian Eftimie si SYOS, incepand cu orele 22:00.


Ministry of Sound este cel mai important brand al industriei dance din lume, cu peste 800 de evenimente pe an  si 600.000 participanti in lumea intreaga. In 20 ani de activitate Ministry of Sound a vandut peste 50 milioane de albume, in prezent avand vanzari de 2 milioane de albume anual. Clubul Ministry of Sound din Londra este cel mai cunoscut din lume si primeste anual peste 250.000 fani ai muzicii dance.


Global Deejays a luat nastere in 2004, iar de atunci piese precum “The Sound of San Francisco”, “What a Feeling (Flashdance), “Everybody's Free”, “The Stars on 45” si “My Friend” au fost prezente in topurile dance din intreaga lume si au propulsat numele in preferintele publicului. In prezent Global Deejays sunt in topurile internationale datorita celor mai recente piese: “Bring It Back” (in acest moment pe locul 8 in US Billboard Dance Charts”) si “Hardcore Vibes”, succesul celei din urma piese determinand lansarea acesteia in data de 9 ianuarie 2012.  Turneele au cuprins tari precum Statele Unite, Canada, Germania, Rusia, Grecia, Franta, Estonia, Elvetia, Luxemburg, Slovenia, Austria, Brazilia, Paraguay si India.


Paul Deighton este unul dintre rezidentii Ministry of Sound, care a reprezentat brand-ul in tari ca Japonia, India, China, Hong Kong, Vietnam, Korea de Sud, Filipine, Africa de Sud, Brazilia, Columbia, Rusia, Maroc, Egipt, Bahrain, Qatar, Canada, Spania, Olanda, Franta, Germania, Regatul Unit, precum si in Abu Dhabi si Ibiza. In calitate de producator, Paul Deighton a lansat melodii prin mai multe case de discuri, piesa de debut, "Omega 33", facandu-l apreciat chiar de seful casei de productii Gung-Ho Records, Matt Stuart: "Geniu Pur al Tech House". Cea mai recenta melodie, "Don't Go", a fost produsa alaturi de Richard Murray, cu contributia vocala a artistei Lindsey si este disponibila prin intermediul Cr2 Records. De asemenea Paul detine propriul label, Mighty Moog Records.Incepand cu septembrie 2004, Adrian Eftimie devine unul dintre rezidentii Kristal Glam Club, experienta care ii ofera cele mai mari satisfactii pana atunci in cariera de DJ. Doi ani mai tarziu isi incepe cariera de producator muzical, astfel incat in vara anului 2006 lanseaza hitul “No Side Effect”. Piesa a fost remixata de foarte multi producatori romani si straini. Urmeaza si alte piese - “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast” si “Elevation”. Vorbind de cluburile din alte tari, cea mai interesanta experienta a fost in clubul Turnmills din Londra, insa Adrian Eftimie a mixat si alaturi de nume mari ale muzicii electronice precum Alex Gaudino si Sasha.


SYOS este cunoscut si sub numele „The robot puts party on fire”, insa identitatea sa nu este cunoscuta publicului. Costumul sau unic contine un sistem integrat de elemente pirotehnice, LEDuri multifunctionale si un mecanism ce il ridica deasupra publicului. Aparitia lui Syos electrizeaza de fiecare data publicul, indiferent daca petrecerea are loc intr-un club sau in alt loc.Xteria organizeaza evenimente dance din anul 2010, iar buna organizare si feedback-ul pozitiv primit atat din partea partenerilor, cat si din cea a publicului au generat momente precum “Dash Berlin. The Legend of Dreams”, “Sander van Doorn. Eleve11 Album Tour 2011” si “The Legend of Xteria”. Interesul crescand al publicului iubitor de muzica electronica alimenteaza si in 2012 dorinta Xteria de a organiza cele mai bune evenimente dance din Romania.

 

Participa la CONCURS - CLICK AICISponsorii evenimentului sunt Finlandia, Heineken si Burn Studios. Parteneri media: Music Channel, Radio21, Zile si Nopti, Stop to Shop, www.urban.ro, www.bestmusic.ro, www.iconcert.ro, www.apropo.ro, www.metropotam.ro, www.best-event.ro, www.regielive.ro, www.tilllate.com, www.beatnights.ro, www.beatfactor.ro, www.fotoclubbing.ro, www.nights.ro, www.viatalaserviciu.ro, SPARD Team.


Biletele sunt puse in vanzare prin retelele www.myticket.ro, magazinele Diverta,  www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro”, www.biletoo.ro, magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului si statia de metrou Unirii 1. Pretul unui bilet cumparat in avans este de 35 lei, iar in seara evenimentului, la intrare va fi de 50 lei.. Rezervarile VIP se pot face la numarul de telefon 0724 402 157.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER