• Romania
  • English

Michael Flatley's Lord of the Dance @Sala Polivalenta din Iasi

15 Octombrie 2012

Michael Flatley's Lord of the Dance @Sala Polivalenta din Iasi @ Sala Polivalenta

Promoter: Project Events
Preț: 100 - 300 Lei

Dupa succesul fulminant al turneului de anul trecut, indragititi dansatori irlandezi revin in toamna aceasta intr-un turneu gigant ce va cuprinde sapte orase mari din Romania.

Pe 15 octombrie la Sala Polivalenta din Iasi, dansatorii companiei Michael Flatley's Lord Of The Dance isi vor incanta fanii cu o poveste noua, costume fabuloase, muzica traditionala irlandeza, focuri de artificii, si multe alte surprize.

Cum din fiecare poveste nu lipsesc: personajele pozitive si negative, dragostea si suspansul, nici din povestea dansatorilor irlandezi creionata pe ritmuri de dans, nu va lipsi eterna lupta dintre bine si rau, personaje malefice ce incearca sa impiedice o dragoste puternica, dar si personaje pozitive care lupta pentru a-i apara pe cei mai slabi decat ei. Lupta nu va fi lipsita de surprize, iar pe parcursul celor doua acte ale spectacolului, emotiile transmise prin miscarile unice ale dansatorilor irlandezi vor tine publicul cu ochii lipiti de scena, traind si luptand alaturi de personajele pozitive.

Supranumiti minune a lumii moderne, irlandezii au fost urmariti de-a lungul carierei de milioane de oameni din intreaga lume, iar anul trecut spectacolul de la Iasi a fost sustinut cu casa inchisa, toate biletele fiind epuizate cu cateva zile inainte de reprezentatie.

Spectacolul din Iasi face parte din al doilea turneu in Romania, turneu ce va dura o saptamana si va incepe pe data de 9 octombrie 2012 si se va incheia pe 16 octombrie. Pretul biletelor este de 300 de lei (categoria VIP), 250 lei (categoria I), 200 lei (categoria II), 150 lei (categoria III) si 100 lei (categoria IV).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER