• Romania
  • English

Michael Flatley's Lord Of The Dance la Sala Palatului

13 Octombrie 2012

Michael Flatley's Lord Of The Dance la Sala Palatului @ Sala Palatului

Promoter: Project Events
Preț: 100 - 300 Lei

Pe 13 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, dansatorii companiei „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” isi vor incanta fanii cu o poveste noua, plina de suspans, efecte pirotehnice si costume fabuloase.

Cu o coregrafie fabuloasa ce include personaje mitice dar si realiste, eterna lupta dintre bine si rau se creioneaza in pasi de dans pe vechi ritmuri irlandeze. Cu fiecare act, dansatorii isi vor conduce publicul in lumea dansului, trecand alaturi de ei prin toata gama de sentimente: frica, dragoste, curaj, compasiune dar si bucuria reusitei.

Supranumiti „minune a lumii moderne”, irlandezii au fost urmariti de-a lungul carierei de milioane de oameni din lumea intreaga, iar anul trecut spectacolul de la Sibiu a fost sustinut cu casa inchisa, toate biletele fiind epuizate cu cateva zile inainte de reprezentatie.

Spectacolul din Sibiu face parte din al doilea turneu in Romania, turneu ce va dura o saptamana si va trece prin urmatoarele orase: Cluj Napoca (9 octombrie), Sibiu (11 octombrie), Bucuresti (13 octombrie), Constanta (14 octombrie), Iasi (15 octombrie), Brasov (16 octombrie).

Pentru toti cei ce doresc sa vada incredibilul spectacol sustinut de Michael Flatley’s Lord Of The Dance, biletele s-au pus in vanzare in Magazinele Flanco, Diverta, Domo, Germanos, Vodafone si Orange dar si in Oficiile Postei Romane. Totodata biletele se gasesc si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
300 lei: categoria VIP
250 lei: categoria 1
200 lei: categoria 2
150 lei: categoria 3
100 lei: categoria 4
50 lei: categoria 5 (sold out)

Turneul Lord Of The Dance este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER