• Romania
  • English

concerte: Michael Bolton in Sala Palatului pe 16 Mai 2013

16 Mai 2013

Michael Bolton @ Sala Palatului

Promoter: MEI Concerts Entertainmet
Preț: afisat mai jos

Talentul lui Michael Bolton a spart barierele spatiului si timpului. Inca de la debutul sau solo din anii ’80, artistul a reusit sa cucereasca inimile publicul din intreaga lume, cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You... But I Lied”. sau “When a Man Loves a Woman”.

 

Artistul revine pentru a treia oara la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 16 mai 2013, orele 20:00, intr-un concert extraordinar ce se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii. De data aceasta compania care il va readuce pe Michael Bolton in Romania este MEI Concerts Entertainmet .

 

Fara doar si poate, reprezentatia va fi una dintre cele mai importante evenimentele muzicale ale anului, avand in vedere talentul incomensurabil al artistului, care are in palmares doua premii Grammy, sase trofee "American Music Awards” si a vandut peste 53 de milioane de albume de-a lungul carierei.

 

Desi este cunoscut si admirat ca si solist, Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers.

Cat costa?

 

Pret/bilet:

Categoria Vip 1 : 780 RON

Categoria Vip 2 : 585 RON

Categoria 1 : 400 RON

Categoria 2 : 330 RON

Categoria 3 : 175 RON

Categoria 4 : 125 RON

Categoria 5 : 100 RON

Categoria 6 : 80 RON

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER