• Romania
  • English

METALHEAD AWARDS pe 31 ianuarie la Club Silver Church din Bucuresti! 6 concerte live!

31 Ianuarie 2013

METALHEAD AWARDS pe 31 ianuarie la Club Silver Church din Bucuresti! 6 concerte live! @ The Silver Church

Promoter: Metalhead
Gen muzical: Rock
Preț: 25 lei

Anul 2013 aduce in scena locala de metal o noutate: METALHEAD Awards. Mai exact, dupa finalizarea votului de la Best Of 2012, trupele romanesti castigatoare pe fiecare categorie in parte (best metal band, best alternative band, best metal album, best alternative album, best metal newcomer si best alternative newcomer) vor canta live in fata fanilor.

Asa ca, joi31 ianuarieincepand cu ora 19:00, la Silver Church veti putea sa-i urmariti live pe:

NEGURA BUNGET
Goodbye To Gravity
FusionCore
Aeon Blank
Days Of Confusion
Razna

Negura Bunget vor sustine un concert special care va include piese vechi pe care nu le-ati mai auzit live de foarte multa vreme asa ca se anunta o seara cu totul si cu totul speciala !

Bilete METALHEAD Awards si pe pagina noastra de Facebook aici

Selectezi cate bilete vrei, platesti cu cardul sau cu Paypal si le primesti pe mail. Printeaza biletele sau vino cu smartphone-ul la intrare in ziua concertului Mai simplu de atat nu se poate.

In ziua concertului biletele costa 25 de lei.

Ne vedem acolo !

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER