• Romania
  • English

Expozitii: Metal Show in Romexpo pe 13 Mai 2015

13 Mai 2015

Metal Show @ Romexpo

Metal Show 2015

Dupa 3 de ani de organizare a DEMO METAL va invitam la o noua provocare: METAL SHOW - cea mai mare expozitie internationala organizata in Romania in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

METAL SHOW este un eveniment business to business, realizat sub sloganul “Meet the Metal Technology”, care se va desfasura in perioada 13-16 mai, in Pavilionul Central din Romexpo - Bucuresti.

METAL SHOW va oferi o platforma unica si deosebit de interactiva pentru realizarea unor contacte strict profesionale si de afaceri, un concept inovator care va oferi posibilitatea transmiterii si primirii a cat mai multor informatii de specialitate din domeniul aplicatiilor, tehnologiilor si solutiilor actuale existente in domeniul prelucrarii metalelor, sudurii si robotilor industriali.

Participantii la METAL SHOW vor avea un eveniment de 4 zile construit pentru necesitatile industriei din acest moment, cu 2 componente esentiale “Show & Live Demonstrations” si “Work-shop & Training Area”, structurat dupa cum urmeaza:
- Parterul Pavilionului Central al Romexpo va fi alocat pentru “Show & Live Demonstration”. Masinile- unelte, echipamentele, sculele prelucratoare, echipamentele de sudura si robotii vor fi amplasate la parter, pentru a lucra “in span” si pentru a prezenta cat mai multe aplicatii LIVE.
- “Work-shop & Training Area” se va desfasura in Sala Cupola din Pavilionul Central, cu o capacitate de 100 locuri, unde pe perioada celor 4 zile vor avea loc prezentari tehnico-economice ale firmelor din domeniu, cursuri de pregatire, work-shopuri tematice si de produs, prezentari si demonstratii de noi tehnologii si aplicatii necesare specialistilor, inginerilor, tehnicienilor si operatorilor care lucreaza in domeniul prelucrarii metalelor, sudurii si automatizarii.

4 teme sunt deja proiectate pentru a fi realizate la METAL SHOW 2015:

- CNC prezent si viitor- Produse noi si inovatii;
- Sisteme si aplicatii CAD/CAM;
- Calitate si productivitate;
- Finantare si leasing, modalitati de accesare a fondurilor europene 2014-2020;

“Vom desfasura o campanie de promovare intensa in toate domeniile cu scopul de a atrage, in mod special, top managementul si factori de decizie ai marilor companii industriale (directori generali, directori tehnici, ingineri de productie, sefi de sectie) prin serviciile lansate, in premiera, in 2014 si care au contribuit la cresterea numarului de vizitatori la targurile organizate de Euroexpo: Platforma Business Match, serviciul personalizat Call Center, Programele Premium Clients si Discount Exclusiv. De asemenea vom continua traditia organizarii evenimentelor de socializare “Dinner Party-Let’s network”.

Si nu in ultimul rand, in premiera, vom organiza Job Corner, un spatiu special amenajat in care firmele isi vor putea depune ofertele de locuri de munca disponibile, iar specialistii vor putea prezenta aplicatiile si CV-urile lor.

Avem convingerea ca METAL SHOW va fi o alternativa viabila la tot ce s-a realizat pana acum, se va constitui in aceea platforma B2B de care toti avem nevoie si va putea asigura spatiul profesional necesar industriei de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii din Romania.

Si pentru ca dorim ca METAL SHOW 2015 sa fie un eveniment realizat impreuna cu Dumneavoastra si pentru Dumneavoastra, incurajati fiind de discutiile deosebit de favorabile si incitante avute cu majoritatea firmelor din acest domeniu in ultimii 3 ani, va stam la dispozitie pentru inscrieri, detalii si orice informatii suplimentare legate de acest eveniment.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER