• Romania
  • English

Metal Gates Festival @ Quantic | 16 - 18 Noiembrie 2018

16 Noiembrie 2018

Metal Gates Festival

Cu mare onoare, va putem anunta primele doua trupe ce vor concerta pe scena Metal Gates Festival 2018:

Rotting Christ se intoarce in Bucuresti, grecii nemaiavand nevoie de nici o prezentare. Acestia vor avea un set special pentru publicul roman, asa ca asteptati-va la o noapte de neuitat.

October Tide se reintorc de asemenea in Romania dupa 8 ani si vor prezenta fanilor romani ultimul lor album de studio, Winged Waltz, lansat in 2016, alaturi de capodoperele clasice ale trupei suedeze.

Abonamentele pentru 3 zile sunt la vanzare pe www.iabilet.ro si le gasiti la urmatoarele preturi:

* ̶p̶r̶i̶m̶e̶l̶e̶ ̶5̶0̶ ̶d̶e̶ ̶a̶b̶o̶n̶a̶m̶e̶n̶t̶e̶ ̶-̶ ̶1̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶
* pana la 1 Mai - 130 RON
* pana la 1 Septembrie - 150 RON
* pana pe 16 Noiembrie - 170 RON
* pe parcursul festivalului - 200 RON

https://www.iabilet.ro/site/event/32393/

De asemenea, luam in considerare sa avem bilete pe zile, dar doar la intrare. Va vom tine la curent cu detalii in legatura cu acest aspect.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER