• Romania
  • English

festival international de film

28 Iunie 2013

MECEFF – Mediaş Central European Film Festival 28.06.2013

 

Mutat, din rațiuni organizatorice și după două ediții care s-au bucurat de mare succes, de la început de septembrie la final de iunie, festivalul își păstrează neschimbat specificul care-l face să fie cu totul singular în acest spațiu cinematografic: peste 40 de filme de lungmetraj, scurtmetraj şi documentar, din cele șapte țări central-europene (Cehia, Slovacia, Slovenia, Austria, Ungaria, România, Polonia) afiliate, precum și proiecții de excepție în cadrul secțiunilor Țară invitată (în acest an, Germania) și Selecția Președintelui.

Piata Primariei, plus alte locatii

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER