• Romania
  • English

Martinez Brothers @ Kristal Club - 5 aprilie 2013

05 Aprilie 2013

Martinez Brothers @ Kristal Club - 5 aprilie 2013 @ Kristal Glam Club

Promoter: Double Damage
Gen muzical: Deep house
Preț: TBA

 Martinez Brothers, dou-ul american format din Chris & Steve Jr. Martinez, vor mixa in Romania in Club Kristal din Bucuresti, la invitatia organizatorilor de la Double Damage.

 
Evenimentul este programat pentru seara de 5 aprilie 2012 si se anunta ca un show neobisnuit pana in prezent in Bucuresti, deoarece se intampla pentru prima data cand proiectul Martinez Brothers ajung pe teritoriu romanesc sa mixeze in calitate de invitati speciali in cadrul unui eveniment.
 

Cei doi americani Chris & Steve Jr. Martinez, vor ajunge in Romania dupa un program destul de incarcat cu evenimente, doar luna februarie, le rezerva prezenta in cadrul a sase gig-uri pana in prezent, iar luna mai ii asteapta sa performeze pe scena denumita "KEHAKUMA" din cadrul renumitului "We Are Fstvl" din Marea Britanie, unde vor performa impreuna cu Raresh, Rhadoo, Petre Inspirescu, Davide Squillace, DJ Sneak, Guy Gerber, Javi Bora, Matthias Tanzmann, Nick Curly, iar pe restul de sase scene vor mai fi prezenti artisti precum: Sven Vath, Ricardo Villalobos, Martinez, Sascha Dive, Damian Lazarus, Art Department, Dixon si multi multi altii.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER