• Romania
  • English

evenimente: Marioara Murarescu - DIN INIMA PENTRU ROMANI in Sala Palatului pe 01 Octombrie 2015

01 Octombrie 2015

Marioara Murarescu - DIN INIMA PENTRU ROMANI @ Sala Palatului

Preț: 50 LEI

Presedintele si fondatorul “Asociatiei Culturale Marioara Murarescu”, Petre Murarescu va invita sa participati Joi 01 Octombrie 2015 la Sala Mare a Palatului din Bucuresti  ora 19:00 , la un spectacol extraordinar care nu intamplator se intituleaza“Marioara Murarescu - Din Inima Pentru Romani” , el pastrand contiunuitatea concertului omagial “In Memoriam Marioara Murarescu”.

              Daca anul trecut am realizat un spectacol de calitate si bun gust in compania celor mai mari interpreti si colaboratori apropiati ai mamei mele ,speram ca si anul acesta prezenta sa fie la fel de mare pentru a ne putea bucura impreuna de un repertoriu ales cu mare grija la fel cum mama mea va obisnuit pe tot parcursul carierei sale.

              Mari artisti precum Mioara Velicu,Nicolae Furdui Iancu,Veta Biris,Petrica Matu Stoian, Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima, Cornel Borza, Ionut Fulea, Florentina si Petre Giurgi,Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu,Gavril Prunoiu si Grupul Doruri Muscelene,Felicia Stoian si Maria Coman,Luciana Vaduva ,Gheorghe Gheorghe,Cornelia Neaga si Ansamblul Barcaul din Simleul Silvaniei,Ovidiu Homorodean,Tudor Furdui Iancu,Gabriela Tuta,Bogdan Toma vor fi prezenti in spectacol.

              Alaturi de noi vor fi prezenti si membri “Coralei Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului”.

            Spectacolul va fi  acocompaniat de Orchestra Lautarii din Chisinau conducerea muzicala  fiind realizata de maestul Nicolae Botgros.

 

 

Pret bilete:
Vip: 120 lei
Categ 1: 100 lei
Categ 2: 90 lei
Categ 3: 80 lei
Categ 4: 50 lei

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, , in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER