• Romania
  • English

concerte: Machine Head in Arenele Romane pe 23 Septembrie 2015

23 Septembrie 2015

Machine Head @ Arenele Romane

Preț: 69 LEI

Toamna lui 2015 se anunta a fi una cu adevarat metal! Dupa ce Promusic Events si Maximum Rock au anuntat, acum ceva timp, headlinerii (Epica si Annihilator) pentru Maximum Rock Festival, cel mai mare fest indoors din Romania, a venit vremea sa dezvaluim un alt eveniment important pentru fanii sonoritatilor metal!

Este vorba despre un concert special MACHINE HEAD la Bucuresti ce va avea loc pe data de 23 septembrie 2015, la Arenele Romane. Formatia americana se intoarce in Romania pentru a oferi un spectacol special, intitulat: "An Evening With Machine Head".

Concertul face parte din turneul mondial sustinut de grup pentru promovarea discului "Bloodstone & Diamonds", lansat in 2014. Show-ul este unul deosebit deoarece va dura 2 ora jumatate si va prezenta publicului un setlist vast, cu care fanii nu vor mai avea ocazia sa se intalneasca.

Bilete: 69 lei / 75 lei / 89lei / 95 lei / 110 lei (in ziua concertului)

Bilete online gasiti la www.AmBilet.ro
Bilete fizice gasiti in reteaua Eventim

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER