• Romania
  • English

Luna Amara |

05 Noiembrie 2015
Luna Amara | Hard Rock Cafe | 5 noiembrie
 

Luna Amara | Hard Rock Cafe | 5 noiembrie @ Hard Rock Cafe

Preț: 50 lei

 

           Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din Romania, LUNA AMARA, canta pe 5 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

   Bilete: www.iabilet.ro/bilete-luna-amara-in-premiera-la-hard-rock-cafe-23401/

    Fondata la Cluj in 1999 de catre Nick Fagadar si Gheorghe Farcas, Luna Amara s-a impus pe piata muzicala locala prin versurile de protest si grunge-ul dus la nivel de arta.

    A fost supusa cenzurii dar mereu a tinut capul sus si in 16 ani a lansat patru albume si un DVD.

 Anul acesta au fost premiati la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release).

     Alaturi de vocea puternica a lui Mihnea Blidariu, Luna Amara a reusit sa urce pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

    Biletele pentru concertul LUNA AMARA sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

    - Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) - 39 de lei - VIP, cu loc la masa in fata scenei - 50 de lei

    Sunt de asemenea disponibile si bilete fara loc la pretul de 39 de lei.

   In ziua concertului biletele vor costa 50 de lei respectiv 60 de lei VIP, in limita locurilor disponibile ramase.

   Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER