• Romania
  • English

LOUNGERIE II la Garage Club pe 2 martie 2012 |Evenimente Bucuresti luna martie 2012|

02 Martie 2012

LOUNGERIE II la Garage Club @ Garage Hall

Preț: 10 lei

LOUNGERIE II@Garage Club, vineri, 2 martie

O primavara experimentala incepe, pe 2 martie, in GARAGE Club, cu "o grupare mistica", un colectiv de sunet care instiga la experiment de dragul trancenderii sonore, un fusion potrivit celor care nu se tem de stiluri mai ... netraditionale de a spune ca relevanta vietii e in natura proprie ... Sunetul calatoreste pentru tine si cu tine spre inauntru.

LOUNGERIE II apasa butonul de "play live" si propune un concert de martie cu jam session si pauze mai putine, un sunet lung care sa iti dea restart.
Experienta nu este recomandata celor care se tem de loungerious punky jazz, dub cu portia, jam session fara plasa de siguranta, funk like a noire song, legende pentru zile grele, mantre cu zambetul pe buze si luv.

CONCERT LOUNGERIE II
GARAGE CLUB (George Enescu, nr. 25, Piata Romana)
vineri, 2 martie
orele 21.oo
bilet 10 leiLOUNGERIE II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008.
Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului. Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un paha
r cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.

Formula actuala este compusa din voce (Andreea Tincea), chitara (Catalin Lungu), tobe (Daniel Iliescu), chitara 2 si sunete (Dan Michiu), voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci), bas (Doru Boeriu).Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER