>
  • Romania
  • English

Eveniment: Lothar Hansen la Festivalul Artelor 2010

10 Octombrie 2010

Lothar Hansen la Festivalul Artelor 2010 @ Sala Palatului

Cea de-a doua editie a Festivalului Artelor il aduce la Bucuresti pe renumitul solist de bandeon, Lothar Hansen, pe data de 10 octombrie 2010, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului.

Spectacolul se numeste Tango Sinfonico si il are drept protagonist pe Lothar Hansen, care va fi acompaniat de orchestra dirijata de maestrul Constantin Grigore.  Audienta va fi martora unei povesti incitante despre lumea tango-ului si despre ritmurile specificice ale Americii de Sud.

In cadrul acestei reprezentatii, artistul imbina in mod armonios elemente traditionale de tango cu muzica moderna. Solistul emana o energie uriasa, care il impinge catre limitele sale fizice si ii solicita la maxim abilitatile de interpretare. O provocare la care Lothar Hensel adora sa ia parte.

Biletele pentru Tango Sinfonica si pentru toate spectacolele Festivalului Artelor Bucuresti se pot achizitiona din reteaua Vreau Bilet, din Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria, Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, de la Sala Palatului, Palatul National al Copiilor sau online de pe vreaubilet.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER