• Romania
  • English

Lord of the Dance - Dangerous Games @ Sala Palatului | 13 Aprilie 2018

13 Aprilie 2018

Lord of the Dance - Dangerous Games @ Sala Palatului

Lord of the Dance revine anul viitor in Romania cu spectacolul “Dangerous Games”


Lord of the Dance – Dangerous Games, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine in primavara anului viitor la Sala Palatului din Bucuresti.

Pe 13 aprilie, echipa celor mai indragiti dansatori din lume isi propune sa ofere publicului bucurestean o experienta unica, printr-o coregrafie inovatoare si o productie elaborata, extrem de bine adaptata noilor tehnologii.

“Dangerous Games” este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala.

Show-ul a avut premiera in 2014 la London Palladium, culminand si cu aniversarea celor 20 de ani de cand Flatley a devenit o senzatie internationala.

Dupa acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentatii ce au avut loc cu sala inchisa in tari precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia si, bineinteles, Romania.

Odata cu acest spectacol, Flatley si-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 saptamani a impresionat si emotionat mii de oameni, atat prin intermediul dansului, cat si prin intermediul unor productii mult mai grandioase. 

Lord of the Dance: Dangerous Games continua sa fie un mare success in intreaga lume, avand un mix surprinzator de dans si muzica, de contemporan si traditional, toate construite sub umbrela talentului si a pasiunii pentru arta.

Pentru acest show au fost pastrate cateva numele celebre din “Lord of the Dance”, dar productia este reimprospatata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si, bineinteles, cea mai mare si talentata echipa de dansatori irlandezi. 

Spectacolul va ajunge pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti, iar biletele sunt disponibile incepand de astazi, 6 noiembrie, pe MyTicket.ro.

Dupa epuizarea celor 400 de bilete preturile vor fi urmatoarele: 100 lei (categoria 5), 150 lei (categoria 4), 200 lei (categoria 3), 250 lei (categoria 2), 300 lei (categoria 1) si 350 lei (categoria VIP).

 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER