Eveniment: Lobotomy Party

12 Februarie 2011

Lobotomy Party @ Goblin Nightwatcher

Lobotomizarea continua! Sambata revine party'ul care ne'a ramas pe creier. Sambata noaptea renuntam sa ne mai punem intrebari. Renuntam la pareri,la a gasi solutii, la a emite teorii, la a ne face probleme, la a da sfaturi, la a analiza, la a medita...in principiu, la a gandi. Goblin Nightwatcher va invita la seara unei lobotomii colective, care sa adune cele mai fericite fetze din oras! Va veti lasa cu totii IQ-urile la intrare si veti primi shot-ul casei (Scharlachberg) care va va face sa zambiti senin si senil toata noaptea. Si ca sa va intretinem BEATitudinea, v-am pregatit o serie de intrebari de cultura generala. Raspunsul corect iti va aduce inca doua shoturi de Scharlachberg. Albert zicea ca trece si el sa se fericeasca alaturi de noi...Acestea fiind spuse: La Lobotomy Party, sambata seara, in Goblin Club, fericitzi vor fi cei saraci cu duhul! I mean,..DUH?!?
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER