• Romania
  • English

Legowelt, Cosmin TRG, Indie Jules, Policlinic, Nava Spatiala @ Atelierul de productie - 16 martie 2012

16 Martie 2012

Legowelt, Cosmin TRG, Indie Jules, Policlinic, Nava Spatiala @ Atelierul de Productie

Promoter: 4play

Legowelt, Cosmin TRG,

Indie Jules, Policlinic, Nava Spatiala

@ Atelierul de productie - 16 martie 2012

 

LEGOWELT (Danny Wolfers) trăieşte pe malul mării, în Haga, Olanda. Artist extrem de prolific, Wolfers face muzică încă din anii '90, producând zeci de albume cult la case de discuri aclamate ca Bunker, Clone, Creme, L.I.E.S. sau Ghostly. Are un fetiş pentru sunetul analog, "delicios ca un t-rex cu braţe de robot şi lansatoare de rachete". În 2002, licenţiată de Cocoon, "Disco Rout" devine piesa anului în Germania. De atunci, Legowelt face turul celor mai mari cluburi ale lumii, perfectându-şi un spectacol greu de uitat.

Există imitatori și există inovatori: producătorul român Cosmin Nicolae face clar parte din a doua categorie. Universul sonic schematic al lui COSMIN TRG e bântuit de fantome, de tobe şi sintetizatoare stranii, mostre vocale folosite ca instrumente şi valori clasice din Detroit sau Chicago. Impresionate de interpretarea sa unică a muzicii techno, label-uri ca Rush Hour, 50 Weapons (al duoului Modeselektor) sau Hemlock (deținut de Untold) au pariat deja pe Cosmin TRG.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER