• Romania
  • English

Lara Fabian va cânta pe 29 Martie 2018 publicului din Cluj-Napoca, iar două zile mai târziu, pe 31 Martie, va concerta în Bucureşti

29 Martie 2018

Lara Fabian @ Bucuresti si Cluj-Napoca | 2018

Lara Fabian revine în România

In cadrul turneul internaţional CAMOUFLAGE, Lara Fabian va susține două concerte în România - la București și Cluj-Napoca

  

 

Lara Fabian, artista mult îndrăgită de către publicul român, va reveni anul viitor la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cele doua spectacole fac parte din turneul mondial CAMOUFLAGE, nume pe care îl poartă, de asemenea, noul album al Larei Fabian.

Camouflage este noul album al Larei Fabian, care va fi lansat în curând.

Acesta este primul album al artistei exclusiv în limba engleză, iar pe lângă această schimbare, Lara promite şi un sunet mult mai tănăr şi mai fresh.

Pentru Camouflage, cântăreaţa de origine belgiană a lucrat cu producători celebri, dar va surprinde şi printr-o colaborare inedită cu un DJ renumit.

În cadrul celor două concerte susţinute în Romănia, Lara Fabian îşi va delecta fanii cu melodii de pe noul său album, dat setlist-ul va include, de asemenea şi cu hit-urile sale celebre, precum Je T’aime şi Je suis Malade, cît şi alte piese adorate de către fanii săi din România.

 

Lara Fabian va cânta pe 29 Martie 2018 publicului din Cluj-Napoca, iar două zile mai târziu, pe 31 Martie, va concerta în Bucureşti.

Fanii Larei Fabian care vor achiziţiona un bilet la concertele din Martie vor primi cadou noul album – Camouflage.

 

 

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro

 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER