• Romania
  • English

Eveniment: Lansare de carte și licitație ad-hoc!

08 Martie 2011

Lansare de carte și licitație ad-hoc! @ Expirat Club

Marți, 8 martie, ora 20:00
Club Expirat, str. Brezoianu, nr. 4, București

Lansare de carte și licitație ad-hoc!
dupa licitatie continuam cu paarty.

În virtutea publicaÈ›iei Carte – Obiect – Consum, am adunat tot felul de obiecte care au condus la lux, supraconfort È™i o anti-cură de slăbit. Pentru a inversa procesul, vrem să scăpăm de ele È™i de câteva din cele 45 de exemplare ale publicaÈ›iei (numerotate È™i semnate, desigur). LicitaÈ›ia este democratică È™i deschisă, aÈ™a că vom pune la bătaie È™i alte lucruri de valoare È™i non-valoare, dacă doriÈ›i. SubtilizaÈ›i bibeloul de porÈ›elan din vitrina bibliotecii mamei, dar veniÈ›i È™i cu ceva mai original care să ridice standardele (nu È™tim dacă bibeloul va strânge mulÈ›i bani, dar cum acesta se licitează È™i pe okazii .ro, de ce nu?). Iată, deci, fapta umanitară care ne va aduna pe toÈ›i. După aceea (sau între timp), vom sărbători dezrobirea de obiect printr-un alt fel de consumerism. Party like it’s Tuesday night!

„Carte – Obiect – Consum” este produsă de studenÈ›i ai departamentului Foto-Video, cu un intro de Claudiu Cobilanschi È™i cu sprijinul financiar al Universității NaÈ›ionale de Arte, BucureÈ™ti.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER