• Romania
  • English

Party-uri: Ladies Only by Deja Vu in Deja Vu Cocktail Bar pe 03 Aprilie 2014

03 Aprilie 2014

Ladies Only by Deja Vu @ Deja Vu Cocktail Bar

Gen muzical: Dance-pop

Deja Vu Cocktail Bar va asteapta in fiecare joi, incepand cu orele 21:00, la petrecerea dedicata in special voua, doamnelor si domnisoarelor.

Am creeat acest concept pentru a va oferi o seara unica, inegalabila. Desi se aseamana clasicului "ladies night", des intalnit de altfel, este de departe mai mult de atat- vei fi rasfatata de cum ne treci pragul: o floare, un pahar de sampanie, o tombola cu premii surpriza, si, spre deliciul firilor rebele, un numar de striptease masculin! Ne laudam cu cei mai experimentati barmani, capabili sa satisfaca si cele mai exigente cereri in materie de cocktailuri si shoturi, si nu numai.

Este seara perfecta atat pentru iesirea cu fetele cat si pentru petrecerea burlacitelor, de ce nu?! Vino sa traiesti o seara de poveste. Povestea o vom scrie impreuna. 

*accesul "masculilor" in incinta clubului se va face civilizat, incepand cu orele 00:30 :)

 

Deja Vu Cocktail-Bar 

Bd. Nicolae Balcescu nr. 25

Rezervari: 0721918279

https://www.facebook.com/events/1435382080037014/ 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER