• Romania
  • English

La Goblin bei cu masura

19 Mai 2012

La Goblin bei cu masura @ Goblin Nightwatcher

Sambata , toti Gobliniacii beau cu masura!
Partyul este destinat exclusiv celor ce privesc berea ca pe un aliment, au peste 30 de grade in sange si pentru care : weekend-ul e inceputul saptamanii de lucru a ficatului, mahmureala e doar un semn ca trebuie sa bei mai mult si pentru care primul pahar de Cuba e doar un shot cu care iti incepi seara.
Goblin recomanda consumul cu masura de alcool...mai exact cu masura de 1litru : Sambata TOATE Long Drink-urile va asteapta si la cani de 1L (pe masurate! )
In plus , 5 Gobliniaci devin Invitati VIP in casa Goblin. Fiecare invitatie VIP inseamna: Intrare libera pentru tine si inca un prieten Gobliniac + Consumatie in valoare de 20 lei. Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul random.org din cei ce au dat "Join" la event-ul de pe facebook!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER