• Romania
  • English

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol in Sala Palatului

31 Octombrie 2017

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol @ Sala Palatului

 

Premieră în industria de stand-up comedy!

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol

"La cererea publicului"

 

În doar câteva zile de la punerea biletelor în vânzare, show-ul din 31 octombrie de la Sala Palatului a fost deja sold-out. 

Prin urmare, Badea, Bordea şi Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea şi Bucalae au plănuit un al doilea spectacol, chiar a doua zi, pe 1 noiembrie, tot la Sala Palatului, ora 19:00, pentru a satisface dorinţa iubitorilor de umor autentic românesc.

Pornit de la o parodie, titlul s-a dovedit a fi, în mod ironic, o ştire confirmată în doar câteva zile de la anunţarea primului eveniment. Biletele pentru al doilea show au fost puse în vanzare și se găsesc la Sala Palatului și pe iabilet.ro.

 

Deci, pe 31 octombrie și pe 1 noiembrie 2017 îi vom vedea pe Badea, Bordea şi Micutzu în roluri de autori, regizori, actori şi interpreţi.

Cei 3 se număra printre protagoniştii stand-up-ului românesc, apărut în România în urmă cu vreo 15 ani.

Acum, Badea, Bordea şi Micutzu vin în premieră în această formulă la Sala Palatului, într-un spectacol de peste două ore, cu glume noi, inspirate din poveştile lor de viaţă, dar şi ale personajelor de lângă ei. 

 

Decorul digital, adaptat la fiecare dintre momente, este menit să amplifice efectele celor 3 episoade principale, puse în scenă de Dan Badea, Cătălin Bordea şi Cosmin Nedelcu (Micutzu), avându-i în deschidere pe Alex Mocanu, Nelu Cortea şi Radu Bucalae. Din motive lesne de înţeles, prezenţa copiilor cu  vârstă sub 16 ani nu este recomandată.

 

Pentru persoanele cu dizabilităţi, organizatorii pun la dispoziţie 20 de bilete gratuite, care pot fi solicitate la adresa: ticketing@sublimeromania.com

Evenimentul este organizat de Sublime România în colaborare cu Front Row Events şi promovat de HTag PR.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER